Ons team

Ons team2017-12-19T10:44:10+00:00
DR. JAN VAN DER VURST

Jan studeerde Sociale Pedagogiek aan de K.U. Leuven en behaalde zijn doctoraat aan de R.U. Utrecht. Hij volgde postgraduate training in methodieken van gedragsverandering zowel in Europa als in de Verenigde Staten. Hij werkt ruim 20 jaar als trainer en consultant voor grote bedrijven in Europa, de Verenigde Staten en Azië. Hij specialiseert zich in leiderschapsontwikkeling en is ICF gecertificeerd coach. Hij is de stichter van Kenaz.

PIETER VANDENDRIESSCHE

Pieter studeerde Sociale Pedagogiek aan de KULeuven. Vooraleer hij Kenaz vervoegde was hij werkzaam in een commerciële functie in de service sector. Bij Kenaz verzorgt hij trainingen rond klantgerichte gedragsverandering, veiligheidsattitude en beïnvloeding.

KOENRAAD COEL

Koenraad behaalde een master Communicatiewetenschappen en volgde een aanvullende opleiding Internationale Betrekkingen aan de K.U. Leuven. Hij werkte in het verleden in de financiële sector en voor een vzw in het jeugdwerk en is al meer dan 15 jaar actief als speler, trainer en presentator in improvisatietheater.

Bij Kenaz neemt hij de rol van Training Coördinator op zich en specialiseert hij zich in trainingen geven rond Presentatie Vaardigheden en Assertiviteit.

VÉRONIQUE DEMIRJIAN-GAUPIN

Véronique is een ervaren trainer en HR adviseur met expertise in een ruim gamma aan training programma’s, van loopbaanbegeleiding, team-building en coaching tot presentatie vaardigheden en assertiviteit.
Ze studeerde Marketing en Human Resources aan McGill University, Change Management en Training aan de universiteit van Namen en Sociale en Politieke Wetenschappen aan de VUB.

BÉNÉDICTE DE CALLATAŸ

Bénédicte behaalde een Master in de Rechten (UCL) en is een gecertificeerde professionele bemiddelaar (CFM).

Ze is gepassioneerd door interpersoonlijke relaties en werkt als facilitator in verschillende situaties, sectoren en organisaties. Ze is ook een professionele trainer en werkt graag in een interactieve en ervaringsgerichte manier.

Haar favoriete thema’s zijn communicatie in al haar vormen, conflictpreventie en -management en welzijn op het werk.

CHRISTINE MEEUWS

Christine behaalde een Master in Arbeids-, Organisatie- en Gemeenschapspsychologie aan de K.U.Leuven en is een gecertificeerde coach.

Mensen begrijpen alsook de interactie tussen mensen is een passie van haar.

Ze heeft een uitgebreide ervaring als trainer en coach in diverse sectoren. Bovendien heeft ze internationale ervaring in leiderschap development programma’s en trajecten.

KATHLEEN HOWARD

Kathleen studeerde Menselijke Kinetiek aan de Universiteit van Guelph (Canada) en Human Resources aan de Universiteit van Toronto. Ze volgde een brede waaier van postgraduaat training op het vlak van Persoonlijke en Organisatieverandering, waaronder de ‘Real Time Strategic Change’ methodiek. Ze werkt voornamelijk op het terrein van leiderschapsontwikkeling, team coaching en organisatietransformatie. Ze is vooral actief in de Gezondheidszorg, Telecommunicatie en Bosbouw. Kathleen coördineert de Kenaz-activiteiten in Noord-Amerika.

JOZEF VAN BALLAER

De veelzijdige beslagenheid van Jozef Van Ballaer is een van zijn sterkste punten als het veranderingsmanagement betreft. Niet enkel omwille van de 30 jaar industriële ervaring uitsluitend in multinationals, maar ook de diversiteit aan studies en cultuur die aan de basis daarvan ligt. Masters in filosofie, menselijke ecologie maar ook sportwetenschappen in combinatie met een vlotte 4-taligheid hebben hem diepgang in organisaties gegeven. Heel specifiek heeft Jozef Van Ballaer een ervaring opgebouwd in veiligheidscultuur. Als spreker op menig internationale fora en ervaring in lange termijn projecten is hij uitstekend geschikt om complexe organisaties terug de weg vooruit te adviseren.

MARINETTE VANDEN WYNGAERT

Marinette heeft een master in pedagogie van de KU Leuven. Bij Kenaz is ze verantwoordelijk voor de HR.

BEN LOMMELEN

Ben studeerde psychologie en behaalde masters in arbeids- en organisatie-, sport- en bewegings- en klinische en gezondheidspsychologie. Hij werkte als onderzoeker, docent en trainer aan de Vlerick Business School, Thomas More Antwerpen en de KU leuven.
Als trainer werkt hij graag vraaggestuurd, interactief en ervaringsgericht. Hij is gepassioneerd door groepsdynamiek, verbindende communicatie en coaching. Zo werkt hij graag met onderwerpen als conflicten, klantvriendelijkheid, assertiviteit, werkplekleren …

VALERIE GALAND

Valerie is trainer, consultant en coach in carrièreplanning en persoonlijk en interpersoonlijke ontwikkeling voor junior tot senior-managers in Europa. Met meer dan tien jaar ervaring binnen de Human Resources en communicatie helpt ze individuen, teams en organisaties om hun persoonlijke doelen te bereiken. Ze heeft ruime ervaring op het domein van klantgerichtheid.

DR. GWENDA DISPERSYN

Gwenda studeerde af als licentiate Biochemie aan de Universiteit Antwerpen en behaalde nadien haar doctoraat in de Wetenschappen aan de UA in een samenwerking met Janssen Research Foundation. Ze heeft ook een aggregaatsdiploma op zak. Gwenda heeft een jarenlange ervaring in het leiden van internationale teams en met people management. Haar interesse gaat vooral uit naar coaching.

HAN VERHOEVEN

Han studeerde hbo-verpleegkunde in Diemen en volgde het postgraduaat programma Community Health aan de Hogeschool Leiden. Zij is door de IAF gecertificeerd professional facilitator (CPF), geaccrediteerd Insights Discovery Practitioner en gediplomeerd beroeps coach (Alba Academy). Zij werkt ruim 15 jaar als trainer en consultant voor de publieke sector en non gouvernementele organisaties in Europa, Africa en Azië. Han specialiseert zich in coaching en training van trainers en facilitators.

INGE VANDEGEHUCHTE

Inge werkte in verschillende bedrijven als consultant, trainer en in people & project management functies. Vanuit haar ervaringen in leiderschapsontwikkelings- en veranderingstrajecten wil ze organisaties begeleiden in de richting van duurzame verandering en groei door middel van uitdagende, maar ook ondersteunende leeromgevingen.

LIEVE DE MEYER

Lieve De Meyer is master in de Sociaal Agogiek en volgde een opleiding toneelregie aan de academie van Maastricht. Als trainster is ze begeesterd door het woord en de invloed ervan op onze onderlinge communicatie: hoe kunnen we met meer nuance communiceren. Vooral de impact van non-verbale communicatie, zowel wat we zien en wat we horen en de immense invloed op ons functioneren, draagt haar interesse weg. Ze is een getalenteerd verteller en kan inhoud zeer beklijvend brengen. Door haar humor is elke training een plezier en durven de deelnemers hun eigen grenzen verleggen. Lieve verzorgt bij Kenaz trainingen rond Communicatie.

LAURENT JACQUEMIN

Laurent studeerde Germaanse Filologie aan de UCL gevolgd door een Baccalaureaat in de bedrijfseconomie aan de KU Leuven. Hij werkte een tiental jaar als marketingmanager in de financiële sector. Hij kwam nadien in contact met een Nederlands detacheringsbedrijf gespecialiseerd in bank- en verzekeringsprofielen. Zijn expertisedomeinen zijn vooral klantgerichtheid, probleem oplossend en creatief denken en dit vooral in de dienstensector. Laurent is een gedreven en enthousiaste persoon die kwaliteitsbewust en doelgericht is ingesteld en die zijn expertise heeft kunnen combineren met klant- en resultaatsgericht denken.

EDUARDO T. HIDAL

Eduardo studeerde af als Burgerlijk Ingenieur aan de Escola Politécnica, Universiteit van São Paulo, en behaalde een MBA aan The Graduate School of Business, Standford University. Hij startte zijn loopbaan als consultant in de financiële en industriële sector. Vervolgens werkte hij jarenlang in een grote internationale commerciële bank waar hij zich specialiseerde in bedrijfs- en risicokredieten. Naarmate hij zich verdiepte in de herstructurering van risicokredieten, kreeg hij gaandeweg interesse in Onderhandelen en Conflictoplossing. Eduardo trainde cursussen in Onderhandelen en Conflictoplossing aan top en internationaal gekende trainingscentra. Vandaag traint hij in onderhandelen aan opleidingen in Economie en Recht in Brazilië, zijn thuisland.

DR. ERNA CLAES

Erna studeerde klinische psychologie aan de KU Leuven en behaalde er een doctoraat in de psychologie. Later volgde ze een post graduate opleiding aan het UAMS in veranderingsmanagement. Als trainer consultant is ze zeer sterk in het begeleiden van leerprocessen vanuit wetenschappelijke psychologische inzichten. Ze past die o.a. toe in de bancaire en de distributiesector. Erna werkt voor ons als freelancer rond het thema assertiviteit.

DR. RACHEL YAN LU

Rachel behaalde een doctoraatstitel aan de K.U. Leuven en is gespecialiseerd in Mentoring. Haar uitvalsbasis is Shanghai vanwaaruit ze instaat voor de training en consultancy activiteiten van Kenaz.

PAULINE VAN NOREL

Pauline got a BA in Sociology from the University of Wageningen. After graduating she lived and worked for 11 years in Latin America and East Africa. She focuses on interpersonal communication skills and personal development. Her training approach is both creative and challenging.

GREET MOONS

Greet heeft een lange ervaring in de uitgeverswereld. Zij is bij Kenaz verantwoordelijk voor de boekhouding en de facturatie.