Stakeholdering® Event

Op 22 januari werd in de Faculty Club te Leuven het nieuwe boek van Jan Van der Vurst voorgesteld: “Stakeholdering. Diplomatieke Vaardigheden voor Succesvolle Projecten”. Voor deze bijzondere gelegenheid mochten we ook vier uitzonderlijke sprekers verwelkomen die elk hun ervaring en visie over enkele centrale thema’s uit het boek ten berde brachten:

  • Zuster Jeanne Devos die voor haar werk in de sloppenwijken van India genomineerd werd voor de Nobelprijs voor de Vrede
  • Marc Buelens, Professor Emeritus en voormalig hoofd van de Vlerick Business School
  • Michel Vandenbosch, moraalfilosoof en voorzitter van dierenrechtenorganisatie GAIA
  • Saskia Van Uffelen, CEO van Ericsson Belux en Digital Champion voor de Europese Commissie

Onder de kundige leiding van journaliste Sjoukje Smedts werden concepten als Macht, Territorium en Bondgenootschap onder het vergrootglas gelegd en van de nodige anekdotes voorzien. Uiteraard konden er tijdens de aansluitende receptie ook exemplaren van het nieuwe boek gekocht en gesigneerd worden. De opbrengst van deze verkoop is bestemd voor de organisaties van zuster Jeanne en Michel Vandenbosch en we zijn dan ook heel blij te kunnen melden dat de verkoopcijfers onze stoutste verwachtingen overtroffen!

Voor wie graag de sfeer van de avond wil (her)beleven, hebben we hieronder alvast een mooie selectie foto’s toegevoegd, maar hou zeker ook onze nieuwsbrief in de gaten. Daar komen binnenkort de sterkste bijdrages van de avond nog eens voor het voetlicht.